Tuesday, August 23, 2011

Small birthday celebration at HRC KL


Ok..aku ade cerita pasal last 13/08/2011 kitorang berbuka puasa beramai2 kat HRC KL kan? Tak ingat sila click sini so haritu juga lah aku genap 26 tahun..*no tu betol2 buat aku rase macam..eh...banyaknye no umur aku..* tapi xpe...yang penting jiwa babe...hehehhe

Selepas semua dah kenyang dengan makanan masing2, tiba2 waiter HRC menatang sebiji cake beserta lilin and tanpa segan silu mereka menyuruh aku and Hizami naik ke atas kerusi...Aku pon tanpa segan silu naik la....And baru ku tahu suamiku dah plan dah nak buat celebration sikit...ohh.....how sweet lah my husband ni! Likey! likey! Actually birthday Hizami was on the next day..tapi sekali harungkan aje...:)
 
So dalam entry ni aku just letak sekelumit video masa celebration itu berlangsung....semua guest memang sporting! thanks to all of u guys!!! mmmuuuaaaahhhhh....
video
Terharu sebentar...
Ok...itu sahaja...adiosss...B-)

No comments: