Wednesday, January 16, 2013

Introducing you....My SonShine...:)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh....

Ok..walaupun bagi salam panjang2...tetap tak dapat kalahkan panjangnya masa yang aku tinggalkan untuk ber-blog-ing...Ampunkan saya penunggu gua...ampunkan saya penunggu gua..hihihi..

Cerita holiday yang dah berkurun lama tu pon tak habis...tapi rasa2nya aku malas dah nak sambung cerita pasal journey yang umpama gantung x bertali tu..haruslah dah lupa sana sini(ada yang kesah? tak ada kannnn...:p)

Selama kesepian aku yang rasanya almost 1 tahun ni..(ke lebih?) sebenarnya I am enjoying my pregnancy moment until giving birth to my little prince, NUFAEL RIZQ BIN NAZRAFIQ. Hari ini genap 3 bulan Nufael bernafas di bumi Allah ini..Alhamdulillah...



This is the latest version of him...:)

InsyaAllah lepas ni aku akan cerita panjang lagi ye...

XOXO

5 comments:

Syikin Asril said...

waaaaaaaaa!!!! you're back!!!!!!!

hazwah amin said...

Muahahaha..baru suam2 kuku..

Nurul Ilyani said...

waaa....comel nye anak ko...geram tgk peha die...huhu

hazwah amin said...

Tq yanie..peha tu la yg selalu aku gigit..haha..ko pregnant lg kn? Congratz! Mesti comel gileerrr mcm aleesya..:)

Nurul Ilyani said...

aah...haha...tq2...amin.... :)