Friday, November 19, 2010

Pening

Sorry la semua...lama sudah aku tak update kan?

Banyak sebenarnya aku nak cerita...contohnya "pengalaman aku ke Singapura" 3 minggu lepas...(apa?? 3 minggu lepas?? kaw nak cerita tu tumbuh cendawan, paku pakis, karat baru kaw nak masukkan dalam blog???) Pastu cerita pasal Diex (one of muh best friends masa zaman noty2 di KUKTEM dulu...) kahwin akhir bulan 10 haritu.. (again?? bulan 10?? haiiiisssh....)

Bukan ape kawan2... sumber2 gambar semua kat tangan orang lain... Lupa mahu transfer...

Oleh itu....di kesempatan ini.. aku nak mintak pic2 diex kahwin yang ada pada Shaggy!!! weh..upload meh bagi aku pic2 tu...haha...:p

Tapi...tapi...tapi...di kesempatan ini juga saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha...Semoga pengorbanan kita tak kira lah yang sedar atau tanpa kita sedari dapat membuatkan kita sentiasa tenang dan dirahmati Allah...amin....

Take care uolzz..

tata..titi..tutu..

3 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah...insyallah...aminnnn.....

Syikin Asril said...

weh mn gambar akuyg santek tu? hahahaha

hazwah amin said...

Diex...aku tunggu pic dalam shaggy punya camera..ntah2 dia dah delete..wat menyemak je..abes kodak dia kang..hahahahah...