Saturday, January 22, 2011

Aktiviti sihat di hari cuti

Ok..hari Khamis cuti Thaipusam!!! So..terlajak tido smpai la ke tgh hari...bagun2 lapa..g dapur cari makanan..tetiba jumpa pulak SARDIN! tanpa melengah masa lagi..aku terus masak nasi...tengok SARDIN tapi g masak NASIK?? adooii la..dah parah dah aku ni..NASIK mmg berkuasa uolzz!! haha

After having lunch, En.Tunang bersama2 dua merpati sejoli ni datang fetch aku kat rumah..kami gerak ke PERTAMA complex...Tujuan sebenar "Nak cari jam hantaran untuk En.Tunang" tapi..tapi..tapi...ni dia hasilnya :


Kami pon join berkaki-kaki..3 pasang casio!!! heheheh...En.Tunang xleh tunjuk dia punya..nanti x beseri pulak bila letak atas dulang hantaran nanti kan..:)

Pastu konon2 nak jalan2 je kat Pertama tu..tetiba hati aku tertarik nk g cek mata yg rabun dah tahap buta ni..saje nak tengok2 frame2 tuk spec..rasanya dah masa dah spec lama dihapuskan..power spec lama tu 400 je..sekarang ni rabun dah 650..so rasa sakit hati bila pakai spec lame tu kan...tetiba jugak la aku ter'order' spec tu...hihihi...shopping besa akak hari tu uolzzz!!

Lepas masing2 dah happy dgn barangan masing2..perot pon jadi lapar..so..weolz decided nk layan nasi lemak city garden kat Kg. Baru....


Ye...3 bungkus aku sapu! hahahahha....

Dah kenyang..balik tido la..ape lagi kan..hehehe...Itu la aktiviti sihat di kala cuti umum..:)

3 comments:

Syikin Asril said...

seyes rabun ko 650 bebeh???? serammm seyyy~

hazwah amin said...

hahahha..baru 650..tak main la power sikit2 ni...:)

Syikin Asril said...

mcm cyclops dah ni .. sgt power!