Tuesday, January 4, 2011

Wedding sticker

Hari ni happy sangat2 sbb wedding sticker untuk doorgift sudah sampai di tanganku ini...lepas ni adegan tampal menampal akan berlangsung bersama2 rakan taulan...fuhh...fuh...hiahh..hiahh...(exercise jari jemari..)


Santek x??? Thankz to Maria (beliau merupakan lelaki) sbb sudi mendesign sticker ni..sangat gojes...sorry Maria..aku x pilih pic last kau sbb pengantin perempuan tu gemuk...hahahaha.....


Nampak x ketebalan sticker tu??? Aku order untuk 1500 pieces..seperti biasa..mesti dia akan bg extra kan...aku kira2 dia bg sticker lebih dalam seratus lebih jugak...


Taraaaa....tu dia gelasnya...ikea mari....perasan tak pic ni diambil dlm ofis..so maksudnya sticker ni smpai kat ofis aku and aku awal2 lagi dah prepare bawa 1 gelas and letak kat ofis..too excited bukan???hehe..


Ok ke kalau tampal mcm ni?? ke kat atas? ke terbalik kan..(terbalik ni idea cik ina aku merangkap makcikku yg menggubah untuk semua hantaran plus special doorgift untuk family belah pengantin lelaki plus bunga paha plus gift untuk kumpulan berzanji nanti..)

Aku rasa harga untuk sticker ni sangat okay..untuk 1500 pieces ni dan ada colour harganya cuma RM350 SAHAJA..so kepada sesiapa yg berminat...boleh la contact aku untuk further info kay??? Majulah sukan untuk negara!!!!

23 comments:

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

wow kakak!!!!
aku suke...
aku igt ko letak sticker2 bodo jerk..
rupa2 nya cm nie...cara nya mesti same cm mkn gula2 getah time kecik2 dulu pastu lekat kt tgn kan..gagagaggaga

hazwah amin said...

Banyak la ko..ko x percaya ke dgn kebolehan akak ko ni?? Hihihi

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

now i realize ko memg superb bab2 cm nie..
nanti time aku lak..ko suggest kan k..
tp benda len lah k..hak3

hazwah amin said...

eee..blaja pon tak habis lagi ade hati....tak malu!

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

yelah kan aku cakap nanti..
haish..ko nie xfaham ke ape..
bukan sikalang pun....hak3
weh leh cover kan tiket flight balik penang x?he3(13 march 2011)

hazwah amin said...

apesal ko x balik 14 pg je? kalau 13 sape nk g hantar/? dah la majlis abes dah petang dah....

noulha said...

kay, aku mau itu contact! hehehehe gojes gojes.. btw, tahniah ;D

-akem-

hazwah amin said...

akem...email aku kat kay_chewa@yahoo.com..x pon dlm msg fb pon boleh...:) nanti aku bg details. Ok?

hairiahk said...

wahhhh santeknye..bestnye..leh x sy nk cntct nye gk..emel sy sqagurlz_09@yahoo.com..tenkiu sgt2 yg

hazwah amin said...

sorry lmbat reply...i dah hantar dah kat email u...:)

fatin said...

salam..
kebetulan i cari sticker mcm tu for wedding nanti..boleh emailkan i contact?thanks :)

fatin.ajla@yahoo.com

hazwah amin said...

Hi Fatin,

I dah sent email kat u dah...ada ape2 problem or question just email or hantar je comment kat sini k? :)

Anonymous said...

sy berminat nih bleh emailkan details kat yanie301003@yahoo.com.my

hazwah amin said...

Hi Yanie..

Already sent the details thru e-mail.. check it out dear! :)

Anonymous said...

tlg email kan kat sy juga ..
cikfazleen@gmail.com.. tq yeee :)

farah said...

Hi Hazwah

Can you please clarify further details on the above sticker..

I'm making a survey now and i think that price is the best i can get.

My e mail is : farah_malissa@yahoo.com

TYVM :)

izzy said...

salam...

nnt boleh tolong email me the details nak tempah the sticker..

chantek sgt.. soo cute

email: irzelina@gmail.com

hazwah amin said...

Hi Izzy...I dah e-mail dah step2 nye...:)

Anonymous said...

Hi leh email kat i sekali tak..
babyblush_rina@yahoo.com

Tq :)

Anonymous said...

Hi,

Comelnyer..Boleh email kt saya detail tuk tempah sticker mcm kt gelas tu tak..so cute.

iela_mickey@yahoo.com.my

TQ

Anonymous said...

salam.

hi dear, boleh email kat i cara nk order sticker tu x? i pun tgh cari for my wedding. azy_azfa84@yahoo.com

thanks! <3

Anonymous said...

Hi...

i'm googling bout sticker utk doorgift..trjupe ur blog..n ur sticker sgt cute..n hg pn ok.nk mnta tlg email details utk supplier sticker tu.. cattleya225@gmail.com
tqsm
-shila-

amir said...

emel sy jugak bleh dak? hehe
inspirasiemas@gmail.com