Tuesday, January 18, 2011

Coach 70% promo

Ok..meh aku sambung cerita...on the next day (ahad), Kami pon bersiap2 untuk pulang ke kolumpo...Lepas packing2 barang..weolz g la Johor Lama untuk tengok 1 rumah lagi yg akan disewa di hari perkahwinan weolz nanti..rumah ni baru siap..semuanya nampak cantik dan sungguh selesa untuk family belah lelaki...3 bilik dan semua kelengkapan ade...betul2 menghadap laut..sungguh nyaman uolzz!


Bukan rumah yang ni..tapi rumah yang belah sane tu..hehehe...tipu...tipu..tipu..betol lah..ini rumah yang dimaksudkan... 1 malam RM250...rumah ni je weolz plan nak sewa 3 malam..so? Lu pikir la sendiri! haha..


Master bedroom..ade bilik air sekali..kat luar pon ade 2 bilik air lagi...


Ni bilik yg paling kecik (bilik ke-3) ade 2 biji katil uolz!


Dapur yang complete...


Ni ruang makan...ruang tamu ade belah kanan tu..

Lepas je confirmkan pasal rumah ni..aku, En.Tunang, mak n ayah pergi ke Felda Air Tawar 2..jumpa lg 1 wedding planner untuk mini pelamin nak letak dalam rumah sebab aku akad nikah kat rumah. Lepas dah bgtahu ape yg aku nak, weolz ni pegi pulak tempah baju2 qila, mak n aku skali kat Air Tawar 2 tu jugak...Then aku n En.Tunang gerak terus ke JB..(Persada)

Aku tahu promo ni masa lepak kat kedai Cik Ina semalam..Aku baca paper metro then ternampak la...Promo ni 16/01/2010 pukul 2pm hingga 4pm sahaja (cash only)...weolz sampai situ dlm pukul 3.15pm..dapat la masuk..ramai orang kot dalam tu..beg pon dah bersepah2..apa yg berkenan kene grab dulu sblom org lain grab..nanti2 baru pk nak pilih yg mane 1 (macam tu la cara org pompuan bersopping!!)



Semua kene tinggalkan bag di luar..handbag besar ke kecik ke semuanya x boleh bawak masuk kecuali Purse n handfon. Ni gambar yang diambil curi2...sebab tu pic aku jadi mcm ni..:



Dan ini...tanak tengok camera..takot kantoi..haha


Aku x rasa harga bag ni 70%...maybe 70% dr harga asal kot...huhuhu..sbbnya bila cek kat tenet, harga untuk bag yg aku pgg ni lagi murah dr harga kat situ...


Ni bag nya..RM888 after less...pk punya pk punya pk..En.Tunang pon cakap..kita g tengok kat KL pulak nak?? huuuuuuuuuuuuu....so keluar bilik tu dgn tangan yg kosong....

Then weolz pon gerak balik kolumpo terus....

5 comments:

Syikin Asril said...

besar ketil je wey... beli la yg puas hati skek.. hahahahahahah...

hazwah amin said...

Amboi..nk kene beli smpai bleh tapaw kete ke diex? Haha

Syikin Asril said...

hahaha.. ngek kan... sbb kecik sgt.. tapau umah la best~

hazwah amin said...

Uma kita yg siapnya 2012 ek?? X sabar nk berjiran! Boleh gosip2..hihi

Syikin Asril said...

ok.. aku dah siap buat telepon tin uolsss~