Monday, January 17, 2011

Doorgift presentation

Salam 1 Malaysia...Wah..semakin berbahasa saya kali ini ye...Jumaat lepas after kerja saya dan Encik Tunang pulang ke kampung saya di Kota Tinggi, Johor....Konon2 after kerja nak gerak kan? Kalau pukul 11 malam pon dikira after kerja juga kan kawan2?? :P and malam tu kami menumpang tidur di rumah abangku yang bernama Abg Erol di Perling, JB...sampai sane dah pukul 1.30 pagi..so sampai2 je saya terus tiduuuuur dan tiduuur dan tiduuuurrrrr.....

Esok paginya lepas bergurau senda dengan anak2 buahku..and after melihat Encik Tunang KALAH main PS2 dgn Irfan yang berumur 5 TAHUN tu..kitorang pon gerak ke Larkin, JB sebab nak hantar gelas2 doorgift yang dah setel ditampal oleh KAMI (refer to wanie n me jeeee....Encik Tunang buat sikit..) ke kedai Cik Ina untuk di cantikkan lagi rupa paras gelas ittieewwww... Ni dia contoh...saya yang pening memilih..sebab dua2 gojes!


Cik Ina dah siap beli kain oganza di SSF..Cik Ina kata..baik kita guna kain oganza sebab nampak lagi cantik and exclusive than kita pakai kain net..and harganya pon x byk beza pon because Cik Ina members SSF tu and dapat potongan harga sehingga 40%...Cik Ina suka yang belah kiri..tapi hati ku kuat berkata..NAK KANAN!!!! NAK KANAN!!!!! So...finally..After memikirkan baik buruknya..dan cuba untuk combine dua idea ni..berhempas pulas mencari angle2 yang cantik....so...this is it!


Hahaha..rasa macam nak penampo kan ayat2 poyo di atas...confirm2 la aku pilih idea aku..sebab...AKU yang nak kawen..bukannye korang!!! hahahahah....Akan ada penambahan iaitu ribbon and bunga yg comel2..so..tunggguuuuuuu..............

After that, kami pulang ke Kota Tinggi tetapi sedih yang tak terhingga sebab kereta kami kena saman ngan pak polisi!!!!!!!!! Adoila..Cik Ina yg cakap "boleh parking situ je..xde ape2 pon kat sini.." hurmm..betol la kata2 cik Ina tu kan..PASRAH!

So dengan muka monyoknya macam pisang bonyok...gerak la kami ke Kota Tinggi berjumpa ngan mak ayah di Bandar Kota tinggi untuk membeli2 baju. Kami pon cari la kain pasang untuk semua kakak2 iparku..qilah (adik) and juga untuk mak terchinta..mereka akan memakai baju sepasang...:P and also aku membelikan baju untuk bakal pengapitku...sila berterima kasih..:P jahit sendiri2 la ye.....hihihihi.....

6 comments:

Syikin Asril said...

wey.. yg ni belah mane punye doorgift??? kay tarikh bile eh?

hazwah amin said...

Ni belah aku..so kalau nak dtg belah aku..hehe..aku 13 march..

serene said...

wadusss! mana awak dpt gelass itu??

hazwah amin said...

ikea ye sygzz....murah ajee.....

Syikin Asril said...

*muntah*

hazwah amin said...

Hah!!! Dah ade ke tu diex??? :)